SUSHI STEGEMAN

SUSHI STEGEMAN Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Stegeman. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 20:40 Matige sushi. Weinig smaak en in de maki sushi echt erg weinig tonijn en zalm, wat ik tov andere sushi restaurants niet gewend ben. Daarnaast redelijk prijzig voor matige kwaliteit. Bezorgtijd en bezorger helemaal prima voor de rest!
15 apr 2022 om 22:01 Ik ben er van overtuigd dat deze Sushi niet vers was, we hebben het niet opgegeten.
10 apr 2022 om 0:37 Matig van kwaliteit. Het leek niet echt vers allemaal.
27 mrt 2022 om 21:24 het eten vond ik wel lekker maar een uurtje er na ben ik heel misselijk geworden en heb k alles eruit gegooid dus idk wat erin zit ma niet iets goed
27 mrt 2022 om 19:35 Lekker en goed van smaak
23 mrt 2022 om 22:42 Lekker zoals altijd
27 feb 2022 om 23:04 De bezorgtijd had ik om 17:15 gezet. Ze waren er om 16:45 is niet erg want we waren thuis. Maar even een opletpuntje
10 feb 2022 om 21:39 Fast and tasty!
15 jan 2022 om 18:46 Eten was heerlijk, maar bestelling 30min later dan beloofd..
30 dec 2021 om 20:09 veelste laat en een haar in mijn tonijn sushi